skip to Main Content
Partyeiland Ibiza krijgt haar eigen Gay Pride deze zomer

Partyeiland Ibiza krijgt haar eigen Gay Pride deze zomer

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ibizagaypride-1IBIZA – Deze zomer zullen de op Ibiza aanwezige gays kunnen genieten van de allereerste Gay Pride Ibiza. Deze zal gehouden worden tussen 8 en 12 juli in de nasleep van de populaire Gay Pride en Fiesta Orgullo Gay in Madrid. De organisatie verwacht meer dan 50.000 deelnemers van 50 verschillende nationaliteiten. Het feit dat Ibiza al wereldbekend is als Partyeiland kan er alleen maar voor zogen dat de Gay Pride Ibiza een succes zal worden.

Ibiza staat al jaren bekend als feest eiland en een Gay Pride is eigenlijk een logische stap maar iets wat lang geduurd heeft. Voor de datum van 8 tot 12 juli is gekozen omdat dit net na de Gay Pride in Madrid komt waardoor deelnemers bijna twee weken lang kunnen genieten van de Gay Pride in Madrid en Ibiza tussen 3 en 13 juli.

Naast de speciale feesten en Gay Pride optocht op het eiland zullen er ook conferenties en andere culturele evenementen worden georganiseerd. De organisatie wil op deze wijze aangeven dat het niet alleen maar gaat om het feesten, iets wat natuurlijk in de praktijk wel anders zal zijn. De bekende discotheken zullen speciale feesten organiseren en dat zal alleen maar zorgen dat de eerste Ibiza Gay Pride een succes zal worden.

Er worden al speciale combinatiereizen aangeboden met de Orgullo Madrid en Ibiza Gay Pride samen in een pakket, 11 dagen en 10 nachten tussen 3 en 13 juli op deze website – (Remco Stoffer)

Meer informatie op de officiële website van de Ibiza Gay Pride.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken