skip to Main Content

Nederlandse specialisten op bezoek bij metro werkzaamheden Málaga

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – (Redactie) Nederlandse specialisten van de Universiteit van Leiden hebben een bezoek gebracht aan de stad Málaga om de werkzaamheden en installaties van de metro te bekijken en beoordelen. De specialisten waren schijnbaar zeer te spreken over de materialen die men gebruikt heeft, de toegangen tot de stations en de stations zelf die men als zeer ruim betitelde, aldus de krant Diario Sur.

De Nederlandse specialisten bezochten onder andere de werkplaatsen, een van de net gearriveerder treinstellen en de stukken metrolijn van lijn 1 die al gedeeltelijk klaar zijn. Over het algemeen waren de specialisten te spreken over de werkzaamheden, de materalen en de manier waarop de stations bereikbaar zullen zijn.

Er wordt al jaren gewerkt aan de aanleg van twee metrolijnen, lijn 1 en lijn 2, waarbij de laatste en een bovengronds gedeelte van lijn 1 aan het einde van dit jaar in gebruik genomen zullen worden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend