skip to Main Content
Erasmus studenten krijgen 15 procent korting bij het boeken van Ryanair tickets

Erasmus studenten krijgen 15 procent korting bij het boeken van Ryanair tickets

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Ryanair heeft een overeenkomst getekend waarbij Erasmus studenten die via de Ierse low cost maatschappij vliegen, 15% korting krijgen op hun tickets. Daarnaast kunnen studenten die gebruik maken van Ryanair vluchten gratis hun koffers meenemen en worden er speciale acties op touw gezet om het 30-jarig jubileum van het Europese Erasmus project te vieren.

Studenten die mee gaan doen met het Europese studenten uitwisselingsprogramma Erasmus hebben diverse voordelen als ze vliegen met Ryanair. Zo krijgen ze 15% korting, mogen ze gratis koffers meenemen, komt er een speciaal forum waar studenten hun ervaringen kunnen uitwisselen, wekelijkse deals die alleen gelden voor studenten en diverse andere voordelen die nu nog niet bekend zijn gemaakt.

Deze kortingen gelden dus ook voor Erasmus studenten die naar Spaanse steden komen om te studeren of Spaanse studenten die naar andere Europese scholen gaan om mee te doen met het Erasmus programma.

Met deze samenwerking tussen het Erasmus programma en Ryanair zullen dus vele duizenden studenten voordelen hebben op het moment van het vliegen naar een van de Europese steden om te studeren. Gezien het feit dat Ryanair binnen Europa zo’n beetje overal naartoe vliegt, is het met recht een interessante samenwerking voor de studenten … en natuurlijk goede reclame voor Ryanair.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Wat genereus allemaal! Het lijkt weer net of gratis niks kost! Hier schuilt natuurlijk een verraderlijke adder onder het gras. Ryanair pikt een graantje mee, dat is een puur kapitalistische onderneming van de vrije markt. Niks mis mee. Maar wie hier achter zit, en faciliteert, is het Polit Bureau Brussel met gevaarlijke megalomanen als Juncker, Timmerfrans, Verhofstad, Van Baalen en ander eurofiel gespuis. Enige tijd geleden hebben die verdwaasden met tientallen miljoenen Europees belastinggeld in Brussel een “Europa Museum” geopend. Zonder twijfel wordt dat binnenkort hun Mausoleum. Nu richten ze zich op studenten, de Erasmusstudenten, om die te masseren en indoctrineren voor de “Europese gedachte”. Ik hoop dat die studenten ieder voordeeltje pikken, dat ze er van genieten, maar dat ze hun verstand niet verliezen en hun kop bij de realiteit houden. En als Spaanse studenten door dit soort uitwisselingen eens wat beter een andere taal (en dan bedoel ik niet Catalaans) zouden leren beheersen, zou dat grote winst zijn.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken