skip to Main Content
Barcelona in het teken van de Pride met meer dan 350.000 deelnemers
pride

Barcelona in het teken van de Pride met meer dan 350.000 deelnemers

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Barcelona viert de BCN Pride

pride

BARCELONA – De Catalaanse hoofdstad Barcelona staat de komende twee dagen op 29 en 30 juni weer in het teken van de Pride Barcelona 2018. De organisatie verwacht meer dan 350.000 deelnemers dit jaar wat een nieuw record moet worden. De Pride (voorheen de Gay Pride) in Barcelona is steeds populairder aan het worden en vindt slechts enkele dagen vóór de grootste Pride van Spanje in Madrid plaats.

Bijna alle belangrijkste evenementen, optredens en feesten vinden dit jaar opnieuw plaats op de Avenida María Cristina de Barcelona. In principe is het feest al op donderdag 28 juni losgebarsten samenvallend met de Día Internacional del Orgullo LGTBI.

Onder het thema “All my loving” zullen de meer dan 350.000 deelnemers aan de Pride genieten van meer dan 100 optredens, feesten en andere evenementen. De Pride in Barcelona zal een impact hebben op de stad van zo’n 64 miljoen euro.

Ben je dus de komende dagen in Barcelona schrik dan niet als er een bonte stoet voorbij komt en als er veel gefeest wordt in een feel-good atmosfeer. Er zijn deze twee dagen zoveel activiteiten en optredens en feesten dat we ze hier niet allemaal gaan opnoemen. Voor meer informatie kun je het beste naar de website gaan.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 10 reacties
 1. Toch wel een van de walgelijkste activiteiten.Ieder zijn ding maar hou het voor jezelf en besef dat het voor véle andere braakneigingen opwekt.

  1. Precies, WALGELIJK is het juiste woord. Al die gekkigheid wordt je maar opgedrongen en de overheid werkt er zelfs aan mee.

 2. Man man….dus wanneer gaan we een pride doen, of hoe het heet, voor de hetero??
  Ik respecteer echt een ieder zijn geaardheid, maar waarom moeten we er zo de nadruk op leggen?? Hoe meer je een podium geeft aan groepen, of mag ik dat niet zeggen??
  Feit is dat je dan dus ook een hoop tegen-gas gaat krijgen!
  Je bent wie je bent en je doet wat je doet, moet je daarvoor een apart iets opzetten??

  We slaan als mensheid echt zwaar door dat we alles maar een naam en plek moeten geven…..kunnen we niet gewoon eens terug naar de tijd dat we zonder internet en alles, echt geweldige tijden hadden om samen te zitten als mensen onderling en iedereen elkaars respect kreeg??

   1. Miel, zit je me nu in de zeik te nemen of zijn we het….en ik durf het bijna niet te zeggen….een keer het eens???

     1. Misschien kan Juan74 voor jou ook een portie wortelen bestellen bij Lidl.

    1. Ik ben het inderdaad volledig met je eens, wat dus ook volgens jou zeer uitzonderlijk is. Vandaar ‘eentje om in te kaderen’.

     1. Er stond een ‘?’ achter nietwaar. Ik moet het gaan geloven van andere reacties dat lezen een kunst is. In jouw geval was het m.i. een aannemelijke gedachte dat het sarcasme was
      Betreffende die wortelen: eet ik niet, dat laat ik aan de ezels hier over

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken