skip to Main Content
Michael Douglas plaatst President Trump als vogelverschrikker in zijn tuin op Mallorca

Michael Douglas plaatst President Trump als vogelverschrikker in zijn tuin op Mallorca

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

PALMA – De Amerikaanse acteur Michael Douglas heeft al jaren een luxe en zeer exclusieve woning op het eiland Mallorca. Dit landhuis is gelegen in l’Estaca waar ook een grote tuin ligt. Om de vogels af te schrikken heeft de acteur nu een vogelverschrikker geplaatst in de vorm van de Amerikaanse president Donald Trump.

Zoals je wel kunt begrijpen is Michael Douglas, net zoals veel van zijn collega acteurs, niet gecharmeerd van de zakenman/president. Douglas heeft dat altijd aangegeven maar wil dat standpunt nogmaals benadrukken door Trump als vogelverschrikker, in het Spaans “espantapajaros” af te beelden.

Het is niet bekend of vogelverschrikker Trump succesvol is met zijn baan in Spanje maar het ziet er wel leuk uit. Men weet niet of Trump ervan af weet maar mocht dat zo zijn dan zal het niet lang duren of Michael Douglas wordt zwart gemaakt op Twitter.

De vogelverschrikker staat bij de groententuin van de villa van Douglas in l’Estaca. Overigens staat dit optrekje sinds het jaar 2000 al te koop maar is de verkoop tot nu toe niet succesvol gebleken nu de vraagprijs van 50 miljoen naar 36,5 miljoen is gezakt. Het is niet bekend of vogelverschrikker mee verkocht wordt.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Poetin zou trouwens ook een goede kandidaat zijn voor deze baan……

  2. Ik denk dat Kim de jonge OEN (noord Korea) meer vogels zou verschrikken dan Douglas en Trump samen !!

  3. Om Trump te vergelijken met een vogelverschrikker is natuurlijk wel een belediging……… voor de vogelverschikkers.

    1. Bij nader nazicht, best S, zie ik nu ook dat U gelijk hebt: zo’n boeventronie als die van Douglas past bij elke vogelschrik.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken