skip to Main Content

Plastic tassen belasting Andalucia uitgesteld tot mei 2011

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Europa Press

SEVILLA – (Redactie) De Junta de Andalucía zal de extra belasting op plastic tasjes niet gaan invoeren vanaf 1 januari 2011 maar vanaf mei het komende jaar. Men is van plan 5 cent belasting te gaan heffen op de milieuverontreinigende plastic tasjes die vooral in supermarkten worden weggegeven. Dit heeft de autonome regering dinsdag tijdens een van de laatste debatten van dit jaar besloten.

Het uitstel heeft met name te maken van de vele klachten die de Junta de Andalucía heeft gekregen van winkeleigenaars, gemeentehuizen, arbeiders en sociale werkers. Volgens de klagers wil de Junta de extra belasting veel te snel invoeren en hebben de verantwoordelijken geen tijd om te reageren. Aangezien de autonome regering luistert naar het volk, zal de invoering van de extra belasting op plastic tasjes voorlopig enkele maanden uitgesteld worden, aldus de Junta de Andalucía.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend