skip to Main Content

Cartagena bereid zich voor op komst 9.000 Amerikaanse mariniers

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CARTAGENA – De kustplaats Cartagena, in het zuiden van de regio Murcia, bereid zich voor op de komst van een Amerikaans vliegdekschip met aan boord 9.000 mariniers. De USS Enterprise zal vrijdag aanleggen voor de kust van Cartagena aangezien het schip te groot is voor de haven van Cartagena.

Volgens de regionale kranten zal het vliegdekschip zes dagen voor de kust van Cartagena blijven liggen waarbij de mariniers af en toe aan land mogen komen om van het normale leven te genieten. Na de stop bij Cartagena zal het vliegdekschip doorvaren om mee te helpen met het embargo tegen Libië in de Middellandse zee.

Het is niet de eerste keer dat de USS Enterprise stopt in Cartagena aangezien in 2004 de stad ook al werd vereerd met een bezoek van een van Amerika’s grootste vliegdekschepen. De USS Enterprise is 342 meter lang en steekt 40 meter boven het wateroppervlakte uit.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend