skip to Main Content

Shakira viert feest met kampioenen van Barça tijdens concert

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Sinds de wereldberoemde Columbiaanse zangeres Shakira een relatie heeft met Barcelona-speler Gerard Piqué, is zij een fervent Barca-fan. Het grote kampioensfeest, nadat haar favoriete team winnaar van de Champions League werd, kon na de rondrit van de voetballers door Barcelona, gewoon verder gaan in het Olympisch stadion tijdens het concert van de populaire zangeres.

Enkele spelers, waaronder natuurlijk Piqué zelf, omringden swingend de zangeres tijdens haar optreden. In het stadion, waar 50.000 mensen in passen en dat voor de helft was gevuld, begon het concert twee uur te laat. met fluitconcerten en boegeroep tot gevolg, maar Skakira wist snel de stemming te keren.

De zangeres won het publiek voor zich door het in perfect Catalaans toe te spreken en te vertellen hoe blij ze was in Barcelona te zijn speciaal op deze dag waarop zoveel te vieren was.

De Barca-spelers Piqué, David Villa, Pedro, Bojan en Busquets vergezelden Shakira op het podium en moesten op aanwijzing van de zangeres hun danskunsten vertonen.

‘Gek op mijn Piqué’

Nadat ze haar grote hits had gezongen zoals ‘La Tortura’, ‘Ciega Sordomuda’ en ‘Las de la intuicion’, kwam het grote moment waarop ze haar single ‘Loca’ ten gehore bracht.

De videoclip van dit nummer werd in Barcelona opgenomen en het lied schreef ze ter ere van haar geliefde Piqué. ‘Soy loca con mi Piqué, loca, loca, loca’, zong ze onder luid gejuich van het publiek. Als klap op de vuurpijl bracht ze ook nog haar hit ‘Waka, waka’ en gaf ze haar geliefde een vurige zoen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend