skip to Main Content
Vermist Limburgs stel gevonden in Granada

Vermist Limburgs stel gevonden in Granada

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

vermist1aGRANADA – Het uit het Limburgse Helden afkomstige stel Suzanne Bouten en Mark Buitenhuis is volgens de Nederlandse media gevonden in de omgeving van Granada. Het echtpaar werd al sinds 9 april als vermist opgegeven waarna men vermoedde dat het echtpaar ergens in de provincie Granada verbleef. In tegenstelling tot een eerder bericht op SpanjeVandaag, vertrok het stel zonder de kinderen vanuit Nederland.

Uiteindelijk was het Suzanne zelf die zich meldde bij een politiekantoor die daarna weer contact opnam met de Nederlandse collega’s. Na een gesprek met Suzanne werd ook gesproken met man Mark maar waar over gesproken werd is vooralsnog onbekend. Er werden ook geen mededelingen gedaan over de verblijfplaats van het echtpaar en de reden waarom ze plots uit Nederland waren vertrokken.

De familie van Suzanne heeft al aangegeven haar te gaan ophalen in Granada. Eerst moet Suzanne echter nog verklaringen afleggen bij de rechter in Spanje alvorens zij mag terugkeren naar Nederland. Wat er met Mark gaat gebeuren is nog niet bekend.

De vermissing werd in eerste instantie opgemerkt door de ex-man van Suzanne toen hij de twee kinderen van 10 en 12 jaar kwam terugbrengen. Meteen nadat hij het huis van Suzanne en Mark binnentrad wist hij dat er iets niet pluis was aangezien er stoelen op de grond lagen en lades waren opengetrokken. Kennissen van Suzanne wisten meteen al dat er iets aan de hand moest zijn want Suzanne zou normaal gesproken echt niet hals over kop vertrekken. De vraag is nu, wat was er aan de hand waardoor het echtpaar de beslissing nam om helemaal naar Zuid Spanje te rijden? – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken