skip to Main Content
Vijf doden uit eenzelfde familie bij Brand in woning in provincie Jaén

Vijf doden uit eenzelfde familie bij Brand in woning in provincie Jaén

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

woning1aJAÉN – Bij een allesverwoestende brand in een woning in de provincie Jaén zijn zondag vier personen om het leven gekomen. Het gaat om een 68-jarige man en een 36-jarige man, een vrouw van 78 jaar oud en een 4-jarig kind. Later op zondag werd het vijfde dodelijke slachtoffer bekend gemaakt, een baby van nog geen jaar oud. Alle overleden personen behoren tot dezelfde familie.

Op het moment van de brand in een woning gelegen aan de Camino Fuenta del Realejo in de plaats Puente Tablas, provincie Jaén, waren er zeven personen aanwezig. Vijf van deze zeven familieleden overleden door de vuurzee terwijl twee personen moesten worden opgenomen in het ziekenhuis van Jaén. In de krant staat niet echt omschreven wie van de familie de brand heeft overleefd.

De gemeente heeft meteen na de brand die rond 16:00 uur uitbrak 24 uur rouw aangekondigd voor deze maandag 30 mei – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken