skip to Main Content
Paris Hilton denkt erover om een hotel te openen op Ibiza

Paris Hilton denkt erover om een hotel te openen op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Gaat het eiland Ibiza er een luxe hotel bij krijgen nu Paris Hilton aangegeven heeft daar wel trek in te hebben? De dochter van de steenrijke hotelmagnaat Hilton komt elke zomer meerdere keren naar het eiland om niet alleen vakantie te vieren maar ook om te werken als DJ. Paris Hilton heeft zelfs al een naam voor haar luxe hotel in gedachten “Paris Boutique”. Of het plannetje wat de ze in haar hoofd heeft zitten ook werkelijkheid gaat worden moet nog blijken.

Tot nu toe heeft Paris Hilton aangegeven dat als ze haar zinnen ergens op gezet heeft ze dat ook voor elkaar krijgt. Aan de financiering en know-how zal het niet liggen aangezien haar papa de eigenaar is van de Hilton hotel groep dus dat zit wel goed. Het zou echter een compleet ander hotel moeten worden, aldus de Periódico de Ibiza y Formentera. Feit is dat Paris Hilton verliefd is op Ibiza en ze al vele andere projecten heeft opgezet op andere plaatsen zoals appartementen, winkelcentra, nachtclubs, restaurants etc.

Paris Boutique zou het nieuwe hotel moeten gaan heten maar ook al heeft ze aangegeven een wens te hebben om dit op te zetten op Ibiza, een concreet plan is er nog niet. Een ding is voor Paris zeker, er moet en zal iets begonnen worden op Ibiza, volgens haar een magisch eiland. Halverwege 2016 kondigde Paris Hilton al aan dat er hotels gebouwd gaan worden die volgens haar plannen zouden moeten komen in Dubai, New York en Las Vegas. Ibiza zou in dat rijtje thuishoren.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Dat ze er lekker weg blijft idioot vol gesnoven konijn.
    Kom er al 30 jaar,Heel het eiland is naar de klote gegaan door dat volk

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken