skip to Main Content
Nationale Politie Spanje plaatst ongepubliceerde video met Michael Jackson uit 1992
Policia Nacional / Twitter

Nationale Politie Spanje plaatst ongepubliceerde video met Michael Jackson uit 1992

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Politie Spanje plaatst video met Michael Jackson

Policia Nacional / Twitter

MADRID – Op 29 augustus 2018 zou Michael Jackson 60 jaar oud geworden zijn als hij niet op 25 juni 2009 overleden zou zijn. Zo’n beetje alle kranten en ook tv-journaals in Spanje en de hele wereld publiceerde de verjaardag van de populairste zanger ooit. De Policía Nacional wilde ook stilstaan bij de 60e verjaardag van “El Rey del Pop” en plaatste op Twitter een korte video met beelden van de Amerikaanse zanger die nooit eerder zijn verschenen.

Het gaat om een korte video met Michael Jackson in het zwart gekleed staande tussen motoragenten en achter hem agenten op paarden. De video werd opgenomen in 1992 als onderdeel van een campagne om kinderen en jongeren te laten weten dat de politie er is om iedereen te beschermen en te helpen.

De videobeelden waren onderdeel van een korte video die Michael Jackson voor aanvang van de concerten wilde laten zien aan het publiek. De opnames werden gemaakt op 25 september 1992 tussen 16 en 18 uur in de Policia centrale in Canillas (Madrid). De agenten die te zien zijn komen niet allemaal uit Spanje want er werden ook Amerikaanse politieagenten ingevlogen voor deze opnames.

In 1992 was Michael Jackson in Spanje met de “Dangerous World Tour” waarmee hij optrad in verschillende steden zoals op 18 september in Barcelona, 20 en 21 september in Oviedo (Asturië), 22 september in Madrid en 24 september in Sevilla.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken