skip to Main Content
Bekende Spaanse zanger David Bisbal presenteert videoclip opgenomen in Marbella
David Bisbal

Bekende Spaanse zanger David Bisbal presenteert videoclip opgenomen in Marbella

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

David Bisbal in videoclip opgenomen in Marbella

David Bisbal

MÁLAGA – De uit het Andalusische Almería komende in Spanje en Spaanssprekende landen zeer bekende zanger David Bisbal heeft zijn nieuwste single gepresenteerd met een videoclip opgenomen aan de Costa del Sol. De opnames voor het lied “perdón” werden gemaakt in het oude deel van Marbella en in Puerto Banus.

Mocht je ooit in Marbella of Puerto Banus geweest zijn dan zul je bij het bekijken van de nieuwste videoclip van David Bisbal ongetwijfeld wel iets (of misschien jezelf) herkennen. Dat maakt de videoclip van Bisbal dan ook meteen een uitstekende internationale reclamemiddel wat uiteraard goed is voor de promotie van het lied “perdón”, de zanger David Bisbal, de kustplaats Marbella, de Costa del Sol en Andalusië.

David Bisbal zingt het lied “perdón” samen met de Colombiaanse artiest Greeicy. De videoclip werd afgelopen augustus in Marbella en Puerto Banus opgenomen. Geniet van de clip en swing erop los met David Bisbal, ooit een deelnemer van de allereerste talentenjacht van Spanje, Operación Triunfo.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als u geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst).

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken