skip to Main Content
Seksueel getinte video leidt tot zelfmoord bij vrachtwagen fabrikant Spanje (UPDATE)
123rf

Seksueel getinte video leidt tot zelfmoord bij vrachtwagen fabrikant Spanje (UPDATE)

MADRID – Een op internet en sociale media circulerende video van seksuele aard is de aanleiding geweest voor de 32-jarige moeder V. van twee kinderen om zelfmoord te plegen. V. pleegde afgelopen zaterdag zelfmoord omdat haar echtgenoot de video had gezien en zij dat blijkbaar niet kon verwerken. De video was jaren voordat ze trouwde en kinderen kreeg opgenomen.

De politie is een onderzoek gestart naar de bron van de seksueel geaarde video van een medewerkster van de Iveco vrachtwagen fabriek in Madrid. Volgens de krant circuleerde in WhatsApp groepen en op internet een video van de 32-jarige medewerkster. De politie is op zoek naar de persoon of personen die de video voor het eerste heeft geplaatst en naar degene die de video hebben gedeeld.

Meer dan 100 Iveco medewerkers hebben dinsdag en woensdag gerouwd om de dood van hun collega V. maar wie weet hoeveel van hen de video ook gezien hadden en wellicht gedeeld hebben met vrienden en collega’s en niets hebben gedaan om V. te helpen.

De fabrieksleiding werd vorige week dinsdag reeds op de hoogte gesteld van de video die circuleerde maar besloot dat het om een persoonlijke kwestie ging en zij wilden zich daar niet mee bemoeien. De afdeling personeelsbeleid stelde V. wel voor om naar de politie te stappen maar dat wilde zij blijkbaar niet doen, bang omdat haar echtgenoot achter de video zou kunnen komen.

De politie is een onderzoek gestart om de persoon of personen die als eerste de video hebben gedeeld en daarna hebben verspreid te achterhalen. Deze persoon of personen kunnen aangeklaagd worden voor ‘Sexting’, dat is het verspreiden van seksueel getinte berichten, foto’s of video’s.

UPDATE: Een voormalige partner en collega van de vrouw die zelfmoord heeft gepleegd heeft zich vrijwillig gemeld bij de politie. Na verhoor werd de hoofdverdachte echter weer vrijgelaten. Het is niet bekend of deze man de video heeft verspreid. Ondertussen is ook bekend geworden dat er meerdere video’s waren.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Dit nieuws is al een aantal dagen oud en ondertussen is wel bekend dat vrijwel iedereen bij die fabriek de video heeft gezien. Ze moeten zich allemaal kapot schamen en vooral de gene die begonnen is de video rond te strooien.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by