skip to Main Content
De urinoir die in zes seconden de penis ook wast en droogt is een Spaanse uitvinding

De urinoir die in zes seconden de penis ook wast en droogt is een Spaanse uitvinding

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

urinoir1aVALENCIA – Drie jonge ondernemers uit Valencia rekenen zich nu al rijk met hun laatste uitvinding, een urinoir waarin de mannen al staand (zoals altijd) kunnen plassen waarna hun mannelijk geslachtsdeel automatisch gewassen en gedroogd wordt. Geen enkele man hoeft zich daarbij gediscrimineerd te voelen aangezien het apparaat zich aanpast aan alle afmetingen. Een van de eerste geïnteresseerden was een Nederlands bedrijf maar die deal is niet doorgegaan omdat het project nog in de kinderschoenen stond.

Het gaat op dit moment nog slechts om een prototype en er wordt gezocht naar geldschieters maar alles lijkt erop dat binnen niet al te lange tijd de mannelijke geslachtsdelen stukken schoner en hygiënischer uit de toiletten komen. Het nieuwe type urinoir ziet er van buiten nagenoeg hetzelfde uit als alle andere urinoirs maar van binnen zitten er sensoren waardoor de plasser niets hoeft aan te raken en het proces van penis wassen en drogen hygiënischer maakt.

Werkwijze

Wanneer de man klaar is met plassen wordt dit door de sensoren geregistreerd en begint het was proces waarbij een nevel van water en zeep, waarvan de temperatuur naar gelang van het jaargetijde aangepast kan worden, los wordt gelaten om zo de penis in drie seconden te wassen. Hetzelfde zeepwater wordt ook gebruikt om het urinoir te zuiveren dus twee vliegen in een klap waarbij ook nog eens op water wordt bespaart, aldus de uitvinders.

Na het was proces begint het droog proces waarbij ook de temperatuur van de hete lucht naar gelang van het jaargetijde automatische aangepast wordt. In slechts drie seconden wordt de recent gewassen penis droog geblazen, net zoals een handdroger.

Volgens de uitvinders waren een van de eersten die geïnteresseerd waren in de wassende en drogende urinoirs een Nederlands bedrijf (naam niet bekend) die meer dan 300.000 euro hebben geboden voor het patent. De uitvinders kwamen er echter snel achter dat hun uitvinding meer geld waard zou kunnen zijn en accepteerden het Nederlandse bod niet. Daarna volgden schijnbaar nog meer aanbiedingen met als maximum een Spaanse aanbieding van 680.000 euro voor het patent – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken