skip to Main Content
Straten Ibiza vol met menselijke uitwerpselen en andere rotzooi
El Mundo

Straten Ibiza vol met menselijke uitwerpselen en andere rotzooi

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Straten Ibiza vol met menselijke uitwerpselen en andere rotzooi

El Mundo

IBIZA – De regenval van de laatste dagen heeft ervoor gezorgd dat de rioleringen het vele regenwater niet aan konden en overliepen in Ibiza-stad. Daardoor kwam niet alleen veel water op straat terecht maar ook alles wat normaal in de riolering te vinden is zoals uitwerpselen, vochtige doekjes en maandverband. Dat alles ligt op straat en de toeristen en inwoners klagen over de stank.

Het centrum van Ibiza-stad heeft net zoals de rest van het eiland en de overige Balearen eilanden ook te maken gehad met hevige regenval waardoor straten blank stonden. Onder die straten bevinden zich de rioleringen die het vele water niet aan konden waardoor alles naar boven kwam, op straat terecht kwam en daar ook bleef liggen.

Naast dat het zeer onaangenaam is om op straat menselijke uitwerpselen, gebruikt maandverband en vieze vochtige doekjes tegen te komen, is volgens de krant El Mundo de stank ook niet te houden waardoor wandelaars hun neus en mond moeten bedekken om niet misselijk te worden.

Het epicentrum van deze stank zijn de Avenida Ignasi Wallis en Avenida Isidoro Macabich in Ibiza-stad. Het merendeel van de hotels in de stad is al gesloten vanwege het einde van het zomerseizoen maar de toeristen die er nog zijn in de hotels die nog wel open zijn zullen niet echt genieten van hun wandelingen door het centrum.

Buiten het feit dat het niet leuk is voor de inwoners en toeristen die op vakantie zijn op Ibiza, plaatsen veel van hen ook foto’s op internet wat natuurlijk niet zo’n leuke reclame is voor Ibiza.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. VERZOEK.
    Namens de president van Spanje verzoeken wij de Spanjaarden en de toeristen:
    gooi uw maanverband en synthetische billen-/schoonmaakdoekjes in de vuilniszak

  2. Ook waar we wonen in een edificio is er geen aalput de buis gaat gewoon in de kelder naar buiten in de afwatering buizen (riool) van de straat. Zelf gezien bij werken omdat de buis verstopt was. Kan je ruiken als het erg regent.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken