Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

69 jarige vrouw om het leven gebracht in Salou, dochter gearresteerd

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

SALOU – (Remco Stoffer) De Catalaanse politie heeft donderdag de dochter van de afgelopen weekend in haar appartement dood aangetroffen 69 jarige vrouw aangehouden voor ondervraging en mogelijke betrokkenheid bij de dood van haar moeder. De vrouw werd dood aangetroffen in haar appartement met verwondingen aan haar hoofd.

De 69 jarige in Salou wonende Mari Carmen werd afgelopen zondag aangetroffen in haar met verwondingen aan haar hoofd. Alle duidde erop dat het niet om een roofoveral ging aangezien de deur niet geforceerd was en het er tevens op leek dat er niets was gestolen. De politie deed snel onderzoek en het duurde niet lang voordat men de dochter, nota bene de persoon die de dode vrouw aantrof in het appartement en de politie belde, arresteerde voor betrokkenheid.

Vanaf het begin meende de politie dat er sprake was van een dader die bekend was en wellicht ook in de familie zat. Na een kort onderzoek werd niet alleen de 47 jarige dochter Nathalie C.R. meegenomen maar ook een vriend van haar de 52 jarige Antonio P.S. De aanhouding van het tweetal gebeurde twee dagen nadat het lichaam van de 69 jarige vrouw werd aangetroffen.

Het voorval deed zich voor in de Calle Tarragona in de badplaats Salou.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)