Ken jij onze nieuwe website SpanjeTopTien.nl en ons nieuwe FORUM al?

Het gaat weer regenen in zuid Spanje maar minder heftig dan enkele weken geleden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst. Informatie kan niet meer relevant zijn.

MÁLAGA – Het zuiden van Spanje, en dan met name de provincie Málaga en Cádiz, gaan de komende dagen weer te maken krijgen met veel regen. Volgens de Spaanse weerdienst AEMET zal het echter wel veel minder hevig gaan regenen en stormen dan gedurende de eerste week van december toen er veel overstromingen plaatsvonden. Toch waarschuwt men de inwoners voor plaatselijke hoosbuien en hevige windstoten met eventueel enkele problemen.

In principe gaat het minder hard regenen in de provincies Málaga en Cádiz dan enkele weken geleden maar toch waarschuwt de AEMET de inwoners van de Axarquía,Guadalhorce en de Costa del Sol voor hoosbuien en windstoten. Ook de provincie Cádiz kan te maken gaan krijgen met de regen. Dit zal in principe vanaf woensdagmiddag 18 uur kunnen gaan plaatsvinden waarbij rond middernacht het hevig kan gaan regenen.

Daarna zal het vanaf donderdag tot en met zondag regenachtig blijven met enkele zware buien maar minder heftig dan begin december. De regen zal echter dit keer afgewisseld worden met zonnige periodes waardoor het zeer wisselvallig zal zijn in het zuiden van het land.

Gelukkig zullen de temperaturen niet gaan veranderen en blijven die rond de 17 graden gemiddeld waarbij het iets frisser kan worden met 14 of 15 graden op donderdag en vrijdagmorgen maar over het algemeen weinig veranderingen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een koffie via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele Spanje nieuws :)

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen.LET OP: Vanwege te veel spam dien je wel je emailadres in te vullen maar wordt dit niet getoond.

Bedankt voor jouw reactie! Vergeet niet dat we ook een eigen FORUM hebben!