Wil jij weten wat het WEER is in Spanje? >>>

ALICANTE – (Inspanje.nl) De sinds 26 februari vermiste Sebastiaan Velthuis wordt nog steeds gezocht, zo meldt zijn familie. Het bericht over zijn terugkeer kwam onlangs door een misverstand terecht op de website van RTL-nieuws en werd door InSpanje.nl overgenomen.

De 21-jarige jongen werd op de ochtend van 26 februari voor het laatst gezien in de plaats Aspe, waar hij verbleef in het opvangcentrum voor jongeren met gedragsproblemen, Adios Holanda.

Volgens bronnen binnen de familie heeft Sebastiaan op 5 maart nog via internet contact gehad met iemand in Nederland. Op 7 maart werd hij vermoedelijk gezien in Alicante. Hierover bestaat echter geen zekerheid.

Sebastiaan kan doordat hij al twee weken niet meer over zijn medicijnen tegen epilepsie beschikt een verwarde indruk maken.

Oproep

De familie doet een dringende oproep aan iedereen in de omgeving van Aspe uit te kijken naar Sebastiaan. De jongen heeft blond haar, blauwe ogen, een blanke huidskleur en is 1.85 lang en heeft een tenger postuur.

Heeft u informatie, neem dan contact op met de Guardia Civil in Aspe: (+34)965490070 of met Adios Holanda: (+34)637043708.Het actuele weer in Spanje


Vermiste Nederlandse jongen in Alicante helemaal niet terecht

Leestijd: 1 min