Financiële hulp voor kleine toeristische bedrijven in Catalonië

Financiële hulp voor kleine toeristische bedrijven in Catalonië
Beeld: Freepik
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BARCELONA – Kleine toeristische door corona-crisis getroffen bedrijven kunnen in Catalonië financiële hulp krijgen van de Generalitat de Catalunya. Degene die voor deze hulp in aanmerking komen kunnen 2.500 euro in een enkele betaling ontvangen. 

Deze nieuwe financiële regionale maatregel is speciaal genomen voor die toeristische ondernemingen en professionals die niet in aanmerking komen voor andere economische hulp omdat ze te klein zijn.

Het gaat om zogenaamde ‘microempresas’ die klein van opzet zijn en vaak geen personeel hebben maar wel in de toeristische sector werken. Er wordt ook gesproken over de professionals die in Catalonië in het toerisme werken.

Te denken valt aan: B&B en Turismo Rural eigenaren, toeristische gidsen, toeristische bemiddelaars etc. De bedrijven mogen niet meer dan 5 werknemers hebben en mogen niet meer dan 500.000 euro op jaarbasis omzet hebben.

De toeristische bedrijven die financiële hulp willen aanvragen dienen ingeschreven te zijn in het ‘Registro Turístico de Cataluña’ en gelegaliseerd te zijn sinds 15 maart 2019. Daarnaast is het de verplichting om na ontvangst van de financiële hulp tenminste één jaar open te blijven.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.