skip to Main Content
Real Madrid gaat voor een nieuw record van twee achter elkaar gewonnen Champions League titels

Real Madrid gaat voor een nieuw record van twee achter elkaar gewonnen Champions League titels

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VOETBAL – Mocht Real Madrid de finale van de Champions League tegen het Italiaanse Juventus deze zaterdag weten te winnen dan heeft de Koninklijke een nieuw record gezet door twee jaar achter elkaar de Champions league op naam te schrijven, iets wat nog nooit eerder is gebeurd. In 2016 wist Real Madrid alweer haar elfde CL titel te winnen wat op zich al een record was en er kan dus nog meer geschiedenis geschreven worden door de twaalfde beker met grote oren mee naar huis te nemen.

Slechts twee weken nadat Real Madrid zich tot landskampioen in Spanje wist te kronen komt nu de zwaarste proef voor de ploeg uit Madrid. Ondanks het feit dat alles erop lijkt dat deze finale positief zal uitpakken voor Madrid moet er niet te zwakjes gedacht worden over de Italiaanse tegenstander die in al haar CL wedstrijden slechts 3 tegendoelpunten in 12 wedstrijd heeft gezien en andere grote tegenstanders zoals FC Barcelona uit de Europese competitie wist te schieten.

Desalniettemin is Real Madrid met veel zelfvertrouwen richting Wales vertrokken waar de jongens van trainer Zinedine Zidane om 20:45 uur in Cardiff voor het twee jaar op rij een finale spelen in de Champions League competitie. Heel Spanje zal dus deze zaterdagavond voor de televisie zitten om Spanje als land te steunen waarbij waarschijnlijk alleen de Catalaanse FC Barcelona supporters meer Italiaans zijn dan Spaans door Juventus te steunen want een aartsrivaal blijft een aartsrivaal natuurlijk 😉

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken