skip to Main Content
Murcia hoopt tienduizenden Nederlandse golfers te lokken
La Opinion de Murcia

Murcia hoopt tienduizenden Nederlandse golfers te lokken

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Murcia hoopt tienduizenden Nederlandse golfers te lokken

La Opinion de Murcia

MURCIA – De toerisme instantie van de regio Murcia is tijdens de KLM Open van enkele weken geleden (13-16 september) aanwezig geweest om de golfers meer informatie te geven over het golfen in de regio Murcia. De deelstaat verwacht in 2018/2019 minstens 165.000 buitenlandse golfers naar regionale golfbanen te lokken waarvan minstens 50.000 golfers uit Nederland moeten komen.

Murcia was als deelstaat en provincie tijdens de KLM Open aanwezig om het golf aanbod in de Spaanse regio te promoten. Tijdens het golftoernooi was Murcia present om de Costa Cálida en de golfbanen te promoten en hadden o.a. de Manga Club, GNK, Lorca Golf en Hacienda del Álamo stands.

De herfst- en wintermaanden zijn voor de regio Murcia het hoogseizoen wat betreft het golftoerisme. Het is immers een regio met aan aangename temperatuur en weinig regen in de winter wat het golfen ideaal maakt voor golfers uit Noord Europa.

Murcia heeft daarnaast maar liefst 22 golfterreinen van hoog niveau die internationaal bekend staan als kwalitatief uitstekend. De steden Murcia, Cartagena en Águilas noemen zichzelf ook “city-golf” bestemmingen waar het golfen gecombineerd kan worden met het winkelen in de steden, cultuur en monumenten en de gastronomie van de regio.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken