skip to Main Content
Dochter, zwangere moeder en oma overlijden nadat auto in ravijn valt in Girona

Dochter, zwangere moeder en oma overlijden nadat auto in ravijn valt in Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – Bij een auto ongeluk in de provincie Girona zijn maandag een dochter, haar zwangere moeder en oma overleden nadat een auto waarin zeven personen zaten in een ravijn stortte. Het ongeval gebeurde bij het stuwmeer Pantano de Susqueda waarbij een Opel Vectra in het ravijn van de nabij gelegen Santuario de Coll stortte nadat de auto van de weg reed.

In de auto van het merk Opel en het type Vectra was officieel plaats voor vijf personen maar de familie uit de stad Salt zat met daar met zijn zevenen in. De baby van nog geen anderhalf jaar oud zat daarbij niet in een kinderstoel en werd simpelweg vastgehouden door de moeder.

Door nog onbekende oorzaak raakte de auto waarin de familie reisde in een slip op de weg richting het stuwmeer van Susqueda en viel deze in een ravijn. Vier van de inzittenden, te weten drie dochters van 3, 8 en 10 jaar en de vader, overleefden het ongeval maar raakten wel gewond terwijl drie personen, de anderhalve jaar oude dochter, 31-jarige zwangere moeder en 50-jarige oma, bij het ongeval om het leven kwamen.

Buiten het feit dat de baby niet in een kinderstoel zat, droegen alleen de voor in de auto gezeten personen, de oudste dochter en de vader, de autogordel terwijl de vijf personen achterin dat niet deden, simpelweg omdat dit niet mogelijk was omdat ze met teveel mensen in de auto zaten. Blijkbaar zat de moeder met vier van haar kinderen in de auto en was ze daarnaast ook nog eens zwanger – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken