skip to Main Content
Diverse personen met bivakmutsen stormen ziekenhuis Cádiz binnen om drugsdealer te bevrijden.

Diverse personen met bivakmutsen stormen ziekenhuis Cádiz binnen om drugsdealer te bevrijden.

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CÁDIZ – Was het en film of was het echt? Helaas was het echt. Dinsdagnacht is een twintigtal personen met bivakmutsen op het ziekenhuis van La Linea de la Concepción binnengedrongen om bewapend en al een drugsdealer te bevrijden. De dealer was bij een politieactie gewond geraakt en naar de eerste hulp in het ziekenhuis gebracht. Dat vonden de collega’s blijkbaar maar niets en dus werd er tot een Hollywood-achtige reddingspoging overgegaan.

De drugsdealer die behoort tot de Clan de Los Castañitas werd op dinsdagmiddag na een achtervolging gearresteerd maar vanwege zijn verwondingen werd hij onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verblijf op de afdeling eerste hulp duurde echter niet lang omdat in de nacht van dinsdag op woensdag een groep van twintig gewapende personen met bivakmutsen op het ziekenhuis binnendrong om hun collega te redden.

Ondanks de spanningen en angst onder het ziekenhuispersoneel raakte er gelukkig niemand gewond. Ook de agenten die aanwezig waren ter beveiliging van de drugsdealer konden het verhaal navertellen omdat ze alleen vastgebonden werden door de groep aanvallers.

Meteen na het voorval klaagde het ziekenhuis bij de regionale overheid vanwege de slechte beveiliging in het ziekenhuis. Al was dit een uitzonderlijke situatie, men gaat toch onderzoeken of er meer beveiliging dient te komen. Ondertussen is de politie bezig met een zoektocht naar de bevrijde drugsdealer en wil men ook de gewapende personen vinden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Ik ben in La Linea geweest, grenzend aan Gibraltar. Dat is ver van Cadiz. Dus het was in 1 van die 2, maar welke? Persbureaus zeggen La Linea de Concepcion! Dus geen Cadiz in de kop aub.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken