skip to Main Content

Lichaam van vermiste Amerikaanse student gevonden in rivier

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – (Redactie) De politie heeft het lichaam van de 22 jarige Amerikaanse student Austin Taylor Bice na een 11 dagen durende zoektocht gevonden. Het levenloze lichaam werd uiteindelijk in de Manzanares rivier gevonden, gelegen in de omgeving waar de Amerikaanse student voor het laatst was gezien.

Met de vondst van de student komt een einde aan een 11 dagen durende zoektocht naar de bijna 2 meter lange en 100 kilo wegende Austin Taylor Bice. De 22 jarige student deed mee aan een uitwisselingsprogramma van zijn San Diego State University en de Madrileense Universidad Carlos III en was al enkele maanden woonachtig in de Spaanse hoofdstad. Nadat Austin een nachtclub had bezocht heeft niemand hem meer gezien en leek hij spoorloos van de aardbodem verdwenen.

11 dagen lang hebben vrienden, medestudenten, vrijwilligers en zijn Amerikaanse vader de politie geholpen in de zoektocht naar Austin. Na de hele rivier uit te hebben gekampt heeft een speciale eenheid van de politie uiteindelijk het lichaam gevonden in de Manzanares rivier. Op het lichaam zijn geen bewijzen van geweld aangetroffen en dus gaat de politie ervanuit dat de student tijdens een wandeling in de rivier is gevallen waarna hij is verdronken. De precieze doodsoorzaak moet echter nog vastgesteld worden na een onderzoek.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend