skip to Main Content
Meer dan 40.000 hectare aan biologische producten in Almería

Meer dan 40.000 hectare aan biologische producten in Almería

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALMERÍA – In de provincie Almería wordt veel, heel veel aan landbouw gedaan en op meer dan 40.000 hectare grond doet men dat biologisch. In totaal schat men dat er 40.180 hectare aan biologische producten te vinden is in de provincie Almería. Hiervan is 15.000 hectare bestemd voor de productie van noten en 5.090 hectare voor granen.

Volgens de organisatie Calidad, Industrias Agroalimentarios y Producción Ecológica telt de provincie Almería 2.011 biologische bedrijven waaronder producenten, verwerkingsbedrijven en distributiecentra. In heel de regio Andalusië zijn 10.180 bedrijven te vinden die zich met biologische landbouw bezig houden, dat is 19,75% van het Spaanse totale aantal biologische bedrijven – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken