skip to Main Content
Twee doden bij sportvliegtuig ongeval nabij Barcelona
Twitter

Twee doden bij sportvliegtuig ongeval nabij Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Een sportvliegtuigje is in Badia del Vallés in de provincie Barcelona neergestort. Door nog onbekende reden verloor de piloot de controle over het kleine vliegtuigje dat op weg was naar het vliegveld van Sabadell waarna het toestel in de gevel van een kantoorgebouw vloog. Volgens de kranten zijn de twee mogelijk Duitse inzittenden overleden.

Het vliegtuigje was op weg naar het kleine regionale vliegveld van Sabadell maar uiteindelijk kwam het tot een botsing met een kantoorcomplex gelegen naast een tankstation van Repsol in de gemeente Badia del Vallés. De aanwezigen in het gebouw kwamen met de schrik vrij maar de twee inzittenden van het Cessna vliegtuigje zijn overleden.

Het vliegtuigongeval vond vrijdagmiddag om 17.30 uur plaats toen het vliegtuig op weg was om te landen op het vliegveld van Sabadell. De krant El Periódico schrijft dat de overledenen mogelijk Duitsers zijn. Het vliegtuig hoorde niet bij de vliegclub van Sabadell.

De brandweer, politie en ambulances waren snel ter plaatse maar konden niets meer doen om het leven te redden van de inzittenden. De brandstof werd voorzichtig uit het vliegtuig gehaald vanwege het brandgevaar waarna men kon beginnen met het uit het toestel halen van de lichamen van de inzittenden en daarna het weghalen van het vliegtuigje zelf.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken