skip to Main Content
NASA archief laat Spanje vanuit de ruimte zien
NASA

NASA archief laat Spanje vanuit de ruimte zien

MADRID – De NASA heeft op internet een enorm archief van foto’s gemaakt vanuit de ruimte geopend. Het gaat om meer dan 140.000 foto’s en ander materiaal dat door NASA de afgelopen jaren is verzameld. De National Aeronautics and Space Administration (NASA) publiceerde af en toe foto’s waaronder ook afbeeldingen die boven het Spaanse vasteland en de eilanden zijn gemaakt maar lang niet alles werd vrijgegeven.

De hele bibliotheek is via deze link te vinden maar wij hebben deze al bekeken en de mooiste foto’s van het Spaanse Iberische schiereiland (het vasteland dus) en de eilanden uitgezocht en verzameld.

Zo zijn er foto’s te zien van heel Spanje, de straat van Gibraltar, Barcelona, Madrid, Valencia, de Ebro Delta, Mallorca, Ibiza en Tenerife. Er zijn ook enkele foto’s waarop de zandstorm te zien is die vanuit de Afrikaanse Sahara woestijn over Spanje trekt.

Beweeg met de muis over de foto’s om te zien waar deze zijn genomen. Klik op de foto om deze in een groter formaat te bekijken 😉

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
  1. De idioten die beweren dat deze planeet plat is. Laat je onderzoeken en opnemen in een gesloten inrichting.. En kom er nooit meer uit.! En dat geldt voor meer verzonnen onderwerpen. Weg ermee ! Teveel rotzooi op het internet. Het schaadt de communicatie en educatie.! Even ventileren rare wereld.

  2. Prachtige plaatjes! Klein minpuntje wat betreft beschrijving: op aantal foto’s is meer te zien dan alleen Spanje. Bijv. ook Portugal, en/of Noord-Afrika; en/of Zuid-Frankrijk. Waar “Spanje” staat, lijkt me sowieso beter te spreken van “Iberisch schiereiland”.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by