skip to Main Content
Kerstmannen overvallen Apple winkel in Valencia

Kerstmannen overvallen Apple winkel in Valencia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Vier als kerstmannen verklede dieven hebben afgelopen donderdag in Valencia een Apple iStore overvallen. Als buit hebben ze tientallen iPads en iPhones meegenomen en alles wat klein genoeg was om te dragen. Na de overval ontkwamen de kerstmannen in een grote luxe 4x4x auto die later uitgebrand werd teruggevonden op enkele kilometers afstand.

De kerstmannen kwamen afgelopen donderdag rond 14.00 uur de Apple winkel binnen en begonnen meteen te schreeuwen dat het een overval was waarbij ze pistolen lieten zien. De aanwezige klanten en personeel moesten zich rustig houden terwijl een kerstman bij de deur bleef staan, drie kerstmannen de tientallen iPads en iPhones verzamelden en een vijfde kerstman in de auto zat.

De overval zelf was in enkele minuten voorbij en gelukkig raakte niemand daarbij gewond. Nadat de kerstmannen de buit bij elkaar hadden gegraaid, vluchten ze in de een luxe 4×4 auto die later uitgebrand werd teruggevonden langs de kant van de weg op enkele kilometers afstand van Valencia. Voorlopig heeft de politie nog geen idee wie de dieven zijn maar het onderzoek loopt nog – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken