skip to Main Content
100.000 Caminito del Rey entreekaarten voor de zomermaanden in de verkoop
Diario Sur

100.000 Caminito del Rey entreekaarten voor de zomermaanden in de verkoop

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Diario Sur

MÁLAGA – Deze maandag zijn er 100.000 entreekaarten voor de Caminito del Rey in de verkoop gegaan. Het gaat om de kaarten om het beroemde wandelpad gedurende de zomermaanden juni, juli, augustus, september en oktober te bezoeken. Wees er snel bij want de beste kaarten zijn meestal vlug weggeven.

Wie de Caminito del Rey tussen begin juni en eind oktober wil bezoeken moet snel naar de website van de organisatie van het wandelpad gaan om kaarten te bestellen. Sinds maandag 16 april 12 uur zijn er 100.000 kaarten in de verkoop gegaan.

Net zoals het afgelopen jaar hebben de kaarten een verkoopprijs van 10 euro. Mocht men de wandeling met een gids willen doen dan kosten de kaarten 18 euro. Als men daarnaast gebruik wil maken van de shuttlebus die de wandelaars van El Chorro terugbrengt naar de parkeerplaats bij het beginpunt in Ardales of later wanneer het nieuwe bezoekerscentrum opengaat naar die parkeerplaats, moet er 1,55 euro per persoon extra bijbetaald worden.

Zoals we eerder al melden op SpanjeVandaag viert de Caminito del Rey dit jaar het driejarig bestaan waarbij er inmiddels meer dan 1 miljoen wandelaars zijn geweest die het ooit gevaarlijkste wandelpad ter wereld hebben gelopen. Van die miljoen wandelaars zijn er tienduizenden Nederlanders en Belgen geweest die de wandeling hebben gemaakt waarmee deze nationaliteiten behoren tot diegene die het meest de wandeling tussen het beginpunt in Ardales en het eindpunt in El Chorro (Álora) maken.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. waren er als de kippen bij om deze fantastische belevenis voor de 2de x te mogen/kunnen reserveren,een must voor iedereen,gewoon doen,hasta junio
    jm

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by