skip to Main Content

Apple en HTC winnen awards op Mobile World Congress

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – (Redactie) Ondanks dat Apple niet aanwezig was op het Mobile World Congress in Barcelona, heeft het bedrijf met de beroemde appel toch weer een award gewonnen. De iPhone 4 werd in de Catalaanse hoofdstad uitgeroepen tot ‘Best Mobile Device’, oftewel beste mobiele apparaat. Dit was te danken aan het scherpe display, de gebruikte materialen en het ‘fenomenale’ ecosysteem.

Naast Apple won ook HTC een belangrijke award en mag zich ‘Device Manufacturer of the Year’ noemen, oftewel de beste toestelfabrikant. Het bedrijf heeft een stevig portfolio voor verschillende softwareplatformen opgebouwd. Vooral het assortiment Android-toestellen van HTC doet het goed, met name de HTC Desire en Desire HD. Ook wordt de klantenservice van HTC geprezen. HTC is daarnaast sterk aanwezig en heeft diverse nieuwe telefoons, waaronder twee Facebook toestellen en een Tablet, gepresenteerd, allen met het Android systeem.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend