skip to Main Content

8 maanden zwangere vrouw opgepakt met 1 kilo cocaïne in haar maag

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MALLORCA – (Kim Brink) Het was in het vliegtuig van Palma (Mallorca) naar Madrid dat ze opeens last kreeg van krampen. Zwangerschapsklachten zo leek het, want de vrouw was al acht maanden in verwachting. De Nigeriaanse vrouw die reisde met haar zoontje van anderhalf, moest met spoed worden geopereerd om de baby te kunnen redden.

Bij de operatie bleek de vrouw niet alleen een baby in haar buik te hebben, maar ook een aantal bolletjes met cocaïne. In totaal had ze 71 bolletjes bij zich met een gewicht van bijna 1 kilo, verstopt in haar maag en vagina.

De vrouw is inmiddels uit het ziekenhuis en overgedragen aan de politie. Ze zal worden aangeklaagd voor het vervoeren van drugs, en misschien ook voor het in gevaar brengen van haar eigen kind. De baby is gelukkig gezond en blijft voorlopig in het ziekenhuis op Mallorca. En de anderhalf jaar oude zoon van de vrouw is ook nog op Mallorca, waar sociale instellingen voor hem zorgen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend