skip to Main Content
Julio Iglesias geeft concert in Ahoy Rotterdam

Julio Iglesias geeft concert in Ahoy Rotterdam

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Goed nieuws voor alle Julio Iglesias fans of Spanjaarden die in Nederland wonen. De Spaanse zanger zal een eenmalig concert geven in het Ahoy Rotterdam op 9 juni aanstaande. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

De best verkopende Spaanse artiest komt naar Nederland om zijn verzamelalbum “1” met daarop al zijn beste hits, te promoten. Dat album wist vorig jaar wereldwijd bovenaan menig lijstje te staan, ook in Spanje en uiteraard ook in Nederland waar de cd snel naar de eerste plaats in de hitlijsten steeg.

De 69 jarige zanger ziet er nog steeds goed uit en het huwelijk met de Nederlandse Miranda Rijnsburger, met wie Julio vijf kinderen heeft, heeft ervoor gezorgd dat Julio Iglesias een special band heeft met Nederland.

Ooit stond Julio als doelman bij Real Madrid op het veld maar een auto-ongeluk in 1963 maakte een einde aan zijn sportieve carrière. Voor Julio was het eigenlijk een geluk bij een ongeluk want Julio is inmiddels uitgegroeid tot mega-ster en de best verkopende Spaanse artiest ooit. Wereldwijd verkocht hij alleen meer dan 300 miljoen albums wat hem wereldwijd een van de 15 best verkopende artiesten maakt.

Kaarten voor het concert kosten tussen de 59 en 79 euro – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken