skip to Main Content
Inwoners vinden bij verbouwing skelet in de muur in Valencia

Inwoners vinden bij verbouwing skelet in de muur in Valencia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – De eigenaren van een appartement in de Calle de Vicente Zaragoza straat in de wijk Benimaclet in Valencia hebben een wel heel macabere vondst gedaan bij de verbouwingswerkzaamheden. Toen men de muur wilde doorbreken stuitte men op de botten van een skelet wat in de muur was ingemetseld.

Volgens de politie en de krant 20 Minutos werd de vondst afgelopen zaterdag rond 19 uur gedaan toen men de muur open wilde breken. De eigenaren van dit appartement hebben dit nog niet zo lang geleden gekocht en wilden het gaan verbouwen.

Voorlopig tast de politie nog in het duister wat betreft de identiteit van de man of vrouw. Er wordt gezocht naar de vorige eigenaren van deze woning. Het onderzoek loopt nog.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken