skip to Main Content
Vliegmaatschappij Iberia begint met veilingwebsite voor eigen vliegtickets vanaf 20 euro

Vliegmaatschappij Iberia begint met veilingwebsite voor eigen vliegtickets vanaf 20 euro

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

iberia2MADRID – Iberia begint binnenkort met een eigen veilingwebsite waarop de gebruikers kunnen meedingen naar goedkope vliegtickets. Op de website subastas.iberia.com is het vanaf 27 mei mogelijk om vanaf 20 of 50 euro per retourtje naar New York, Parijs of Rome te vliegen.

De Spaanse vliegmaatschappij is daarmee de eerste Europese vliegmaatschappij die op deze manier goedkoop tickets gaat verkopen. De tickets worden aangeboden vanaf 20 euro naar populaire bestemmingen. De eerste zijn New York, Parijs en Rome waarna al gevlogen kan worden vanaf 20 of 50 euro. De eindprijs hangt uiteindelijk af van hoeveel de mensen hebben geboden voor deze tickets.

Ondanks het feit dat het pas vanaf 27 mei mogelijk is om mee te doen met de veilig van tickets, is het nu al mogelijk om je op deze website aan te melden, een profiel te creëren en straks mee te doen aan de veiling van de tickets. De website past zich vanzelf aan alle beeldschermformaten aan dus je kunt meedoen op je tablet, mobiel, laptop of PC.

De veiling van een ticket duurt in principe altijd 24 uur waarna de winnaar bekend wordt gemaakt, diegene die het hoogste heeft geboden voor een vliegticket. Dat kan dus 25 euro zijn maar ook rustig 250 euro, het ligt er maar aan hoeveel mensen er mee doen. Mocht iemand niet meer mee willen doen met de veiling dan kan men altijd tegen de beste tarieven direct een vliegticket boeken op Iberia.com – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken