skip to Main Content

Verantwoordelijke sportclub Vilafortuny (Cambrils) neergestoken door familielid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

CAMBRILS – (Redactie) Vrijdagochtend om 10.00 uur is de verantwoordelijke van de Gimnasio Eurollevant, gelegen aan de Camí de Mas Clariana in de wijk Vilafortuny, in Cambrils neergestoken en daarbij overleden. De 41 jarige man werd rond 10.00 uur aangesproken waarop een discussie volgde. Deze ruzie liep zo uiteen dat de dader een mes pakte en meerdere malen de werknemer van de sportclub stak met uiteindelijk het overlijden tot gevolg.

In eerste instantie werd er gedacht aan een overval maar al gauw bleek dat het om een familieruzie zou gaan. De dader zou dan ook een familielid zijn van de overleden verantwoordelijke van de sportclub. Er wordt gezocht naar de dader die op dit moment nog voortvluchtig schijnt te zijn. Daarnaast werd er in het begin gedacht dat het om de eigenaar van de sportclub zou gaan, iets wat dus niet zo blijkt te zijn.

De 41 jarige verantwoordelijke van de sportclub Eurollevant in Vilafortuny was van Spaanse komaf en heette David. Hij werd door diverse buurtbewoners en klanten van de sportclub omschreven als een moeilijke, grote man die af en toe onaardig en agressief kon zijn. De sportclub zelf is gelegen aan het strand van Vilafortuny, schuin tegenover het Shell benzinestation aan de kustweg tussen Salou en Cambrils.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend