skip to Main Content

Catalaanse arts en neef Artur Mas, vermoord in Nigeria

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – (Else Beekman) Woensdag werd bekend dat de 50-jarige arts, Antoni Gavarro door geweld om het leven is gekomen in Nigeria. De lokale politie in Nigeria bracht vandaag het Spaanse consulaat in Lagos op de hoogte van het delict. Gavarro is de neef van de president van de Catalaanse deelstaat, Artur Mas.

Bronnen bij de Generalitat bevestigden het bericht. Verdere details over de moord zijn nog niet bekend of bekend gemaakt.

Gavarro was als arts werkzaam in het laboratorium van ziekenhuis Parc Tauli in Sabadell in de provincie Barcelona. Hij zou in Nigeria op vakantie zijn geweest.

Geweld

Sinds de verkiezingen van afgelopen zaterdag is er grote onrust in het land ontstaan. In de recente spiraal van geweld kwamen al 121 mensen om het leven, raakten honderden mensen gewond en zijn minstens 15.000 mensen op de vlucht geslagen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend