skip to Main Content

Valenciaanse Dj’s tegen komst van David Guetta bij Formule1 opening

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – (Redactie) Diverse Dj’s uit de stad Valencia zijn tegen de komst van de Franse collega David Guetta die een “concert” geeft bij de opening van de Formule1 wedstrijden in Valencia. De Dj’s vinden het niet terecht dat voor dit evenement geen contact is opgenomen met de Dj’s uit de eigen stad. Precies om het beroep Dj een impuls te geven en hun ongenoegen te uiten, rijden de Dj’s in een heuse Discobus deze dagen door het centrum van de stad.

Dit weekend worden de Formule1 wedstrijden in Valencia gehouden en zoals bij elk groot evenement moet dit groots geopend worden. In dit geval komt de Franse DJ en muziek producer David Guetta naar Valencia voor een concert met als naam F1 Rocks in de Ciudad de las Artes y las Ciencias en het Valencia Street Circuit. Naar verluidt zullen hier zo’n 8.000 mensen op af gaan komen die prijzen betalen tot en met 3.500 euro voor een VIP arrangement.

De Valenciaanse Dj’s zijn het niet eens met een zo’n grote investering in een artiest/Dj die niet eens uit de stad Valencia komt. Zij vinden het beter als een Dj uit de stad het feest begeleidt. Daarnaast vinden de Dj’s de entreeprijzen buiten proporties en zo hoog dat de “gewone feestganger” het niet kan betalen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend