skip to Main Content
Nieuwe “Robin Hood” resort met houten bungalows en waterpark geopend nabij Benidorm

Nieuwe “Robin Hood” resort met houten bungalows en waterpark geopend nabij Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – De hotelketen Magic Costa Blanca heeft op een terrein van 100.000 vierkante meter het “Magic Robin Hood Water Park & Medieval Lodge Resort” geopend, een hele mond vol voor een complex met houten bungalows, een spa en waterpark waarbij alles draait om Robin Hood. Het complex werd gebouwd tussen de gemeente Benidorm en L’Alfàs del Pi aan de Costa Blanca.

Eigenlijk gaat het hier om een fusie tussen het oude Magic Aqua Excalibur waterpark wat gebaseerd was op de middeleeuwen en het sport- en vrije tijd centrum La Marina wat daarnaast gelegen was. Deze twee zijn nu bij elkaar gevoegd en heeft de lange naam Magic Robin Hood Sport, Water Park & Medieval Lodge Resort gekregen.

Op het complex staan 380 houten bungalows of huisjes (cabañas) die allemaal geïnspireerd zijn op de middeleeuwen en de tijd van de held Robin Hood. Daarnaast is het waterpark voorzien van meerdere zwembaden, glijbanen en andere waterattracties en zijn er ook een spa, gym, sauna, Turks bad, tuinen met ligbedden etc.

Gedurende de weekenden wordt er een speciale magische show opgevoerd met een twintigtal acteurs en actrices waarbij ook weer alles draait om de fantasiewereld van Robin Hood en de middeleeuwen. Al met al een nieuwe aanwinst voor de Costa Blanca waarbij de aandacht gericht is op families met kinderen. Bekijk via deze link foto’s van het complex.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken