skip to Main Content
Moeder in Córdoba gearresteerd voor het willen verkopen van haar minderjarige dochter voor uithuwelijking

Moeder in Córdoba gearresteerd voor het willen verkopen van haar minderjarige dochter voor uithuwelijking

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

politie13aCÓRDOBA – De politie heeft een moeder uit Córdoba aangehouden op verdenking van het willen verkopen en uithuwelijken van haar minderjarige dochter. Naast de moeder is ook de 70-jarige man die voor 10.000 euro de minderjarige wilde kopen aangehouden. De dochter wilde absoluut niet uitgehuwelijkt worden aan de oudere man en vluchtte uit huis.

Volgens de politie begon het onderzoek in de deze zaak begin juni toen agenten op zoek gingen naar de dochter die vermist werd als onderdeel van een uitgebreider onderzoek naar internationale mensenhandel. De agenten concentreerden zich op de zoektocht naar de minderjarige in de woonplaats Córdoba waar ze dan ook uiteindelijk werd gevonden.

Men verwachtte echter niet het verhaal van het meisje en de reden waarom ze was gevlucht. Toen men poolshoogte ging nemen bij de moeder bleek het verhaal waar te zijn en werden zowel de moeder alsook de 70-jarige man die de dochter wilde kopen om daarmee te trouwen aangehouden. Het is niet bekend gemaakt welke identiteit of nationaliteit de betrokken hebben – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by