skip to Main Content
Voortvluchtige Nederlander aangehouden in Estepona, Marbella

Voortvluchtige Nederlander aangehouden in Estepona, Marbella

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

arrestatie2MARBELLA – De politie van Marbella heeft in een woonwijk in Estepona een door de Nederlandse justitie gezochte Nederlander aangehouden. De arrestatie vond plaats op 18 juni jongstleden waarbij tientallen agenten naar Estepona werden gestuurd om de eventueel bewapende Nederlander te arresteren.

De 25 jarige Nederlander, wiens identiteit niet bekend werd gemaakt, werd door de Nederlandse justitie gezocht voor het vluchten uit Nederland. De man moest voor 9 jaar naar de cel maar wist het land te ontvluchten door handig gebruik te maken van een toestemming om bij een begrafenis van een familielid aanwezig te zijn.

Maandenlang werd er gezocht naar de Nederlander totdat hij werd gevonden in een woonwijk in Estepona. Aangezien men meende dat de Nederlander bewapend was, werden er tientallen agenten van een speciale eenheid ingezet om de man op te pakken.

De 25 jarige Nederlandse kickbokser, bekend vanwege zijn criminele activiteiten, werd tot 9 jaar cel veroordeeld voor het veroorzaken van een dodelijk ongeval. De man vluchtte na de aanrijding zonder enige hulp te bieden waarbij de aangereden persoon overleed in het ziekenhuis. In de auto van de voortvluchtige Nederlander werden diverse wapens gevonden.

De 25 jarige Nederlander schijnt enkele maanden bewapend door Estepona te hebben gelopen en gereden waarbij hij dus schijnbaar door iemand werd opgemerkt. De voortvluchtige Nederlander zal worden uitgeleverd aan Nederland waar hij zijn gevangenisstraf zal moeten uitzitten – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken