skip to Main Content
Nederlanders doodgeschoten en gewond geraakt in Barcelona
El Periodico

Nederlanders doodgeschoten en gewond geraakt in Barcelona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Nederlanders doodgeschoten en gewond geraakt in Barcelona

El Periodico

BARCELONA – Afgelopen maandag is er een man doodgeschoten en raakte er een tweede man gewond bij de schietpartij in de wijk Poblenou. Nu blijkt dat de overleden man een Nederlander was die in een auto door motorrijders werd doodgeschoten en ter plaatse overleed. Ook de gewonde man is een Nederlander.

De politie denkt dat het om een afrekening gaat in het criminele circuit. De beschoten mannen zaten in een auto met Duits kenteken toen ze door motorrijders beschoten werden in op de kruising tussen de Ramon Turró straat en de Llacuna straat in de Poblenou wijk, district Sant Marti, aldus de krant El Periódico.

Het voorval deed zich voor maandagnacht rond 2.30 uur toen de mannen een discotheek hadden verlaten en nog geen 100 meter verder beschoten werden. Een van de inzittenden overleed na de schietpartij ter plaatse en kon niet meer gereanimeerd worden terwijl de andere beschoten man gewond in een auto met Nederlands kenteken richting een ziekenhuis Hospital del Mar gebracht maar uiteindelijk door een ambulance vervoerd werd.

Beide nederlanders droegen vuurwapens op het moment toen ze beschoten werden. De politie zoekt naar de witte motor en de personen die geschoten hebben maar tasten nu nog in het duister. Er worden ook bewakingscamera’s onderzocht op zoek naar meer aanwijzingen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. Dus als je in Spanje in een auto met Duits kenteken rijdt, maak je vermoedelijk deel uit van het criminele circuit!???

  1. In het AD van vandaag stonden de voornamen en die waren bepaald geen Jan of Henk.
   Dus inderdaad eehh hoe moet ik dat tegenwoordig zeggen??
   Lui uit NL met 2 paspoorten, is dat netjes genoeg?
   Maar zeker geen kaaskoppen, laten we het dan zo zeggen.
   Sorry dus Nico, maar Ramon heeft gelijk, al kan het ook iets anders gezegd worden idd

 2. Klopt stond in de Telegraaf, zolang er geen onschuldige burgers bij betrokken zijn, ruimen ze elkaar maar op.
  De straffen zijn toch minimaal, moeilijke jeugd gehad werkstraffen en ga zo maar verder.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken