skip to Main Content
Game of Thrones acteurs en actrices gaan feestje bouwen op Ibiza
Ibiza

Game of Thrones acteurs en actrices gaan feestje bouwen op Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Terwijl deze week wereldwijd een nieuwe aflevering van The Game of Thrones uit seizoen 8 te zien zal zijn, weet iedereen dat het einde nadert voor de meest succesvolle televisieserie allertijden. Om het einde van The Game of Thrones te vieren blijkt dat de acteurs en actrices tegen het einde van dit jaar een feestje gaan bouwen op Ibiza.

Het nieuws van dit feestje is per ongeluk bekend gemaakt door de 20-jarige acteur Isaac Hempstead Wright die de in de rolstoel zittende Bran Stark speelt in de serie. In een interview voor de Britse krant Daily Mail versprak de jonge acteur zich blijkbaar waardoor de locatie van ‘the end of the series party’ bekend werd.

Dat blijkt dus het party-eiland Ibiza te zijn waar tegen het einde van dit jaar een groot feest zal plaatsvinden waarbij dus veel acteurs en actrices uit The Game of Thrones aanwezig zullen zijn. In ieder geval heeft Isaac Hempstead Wright in de Britse krant bevestigd dat hij van de partij zal zijn.

Er is natuurlijk een kans dat het fake news is en dat er helemaal geen sprake is van een feest op Ibiza. Zeker nadat bekend is geworden dat Ibiza de locatie zal zijn want, zoals Bran Stark al zegt, nu zal iedereen op komen dagen want wie wil er nu niet dansen met Khaleesi of een biertje drinken met Jon Snow 😉

Wellicht kan Kristian Nairn, die Hodor (hold the door) speelde in de serie, uitgenodigd worden als DJ want daar heeft de acteur ervaring mee na zijn optreden in Mambo Ibiza in maart van dit jaar.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken