skip to Main Content

Barman uit Alicante de beste “Gin barman” van de wereld

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – (Redactie) De Armeense barman Gegham Ghazaryan heeft de titel G’Vine Gin Connoisseur 2011 gewonnen. Daarmee heeft de barman 15 andere kandidaten achter zich gelaten. Gegham werkt in de Bar Xandom in Alicante en is met het winnen van deze titel de beste “Gin Barman” van de wereld. De wedstrijd werd georganiseerd door G’Vine Gin.

Gegham wist met zijn eigen gemaakte en bedachte cocktail “Coupage Floral” de titel binnen te halen. De cocktail bestaat uit G’Vine Floraison Gin, limoen- en grapefruitsap, kardemom siroop en gember en een mix van bosbessen. De cocktail serveerde Gegham geflambeerd, met ijs en een wijnstok blad als garnering. De cocktail werd begeleid door enkele Spaans-Japans georiënteerde tapas en werd zo als beste gekozen.

Wil je ook deze cocktail proberen, dan kun je naar de bar Xandom gaan in de Calle Médico Pascual Pérez in Alicante gaan.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend