skip to Main Content
Dronken politieagent veroorzaakt ongeluk met twee doden tot gevolg op de snelweg bij Torremolinos

Dronken politieagent veroorzaakt ongeluk met twee doden tot gevolg op de snelweg bij Torremolinos

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De politie van Torremolinos heeft woensdag een collega agent aangehouden omdat deze dronken en onder invloed van drugs reed op de AP-7 snelweg toen hij een ongeval veroorzaakte waarbij twee vrouwen van 16 en 18 jaar zijn overleden en nog eens vijf personen gewond raakten. De dronken agent reed achterop een auto die op zijn beurt weer tegen een andere auto reed. Het ongeval gebeurde woensdagmiddag rond 16.15 uur en veroorzaakte een kilometerslange file.

De 16-jarige vrouw overleed ter plaatse op de snelweg terwijl de 18-jarige vrouw later in het ziekenhuis overleed. Beide dames waren van arabische oorsprong en zaten in een taxi. Naast deze twee dodelijke slachtoffers raakten er ook nog eens vijf anderen gewond bij de botsing. Een 26-jarige man, een 53-jarige vrouw en drie vrouwen van 17, 30 en 50 jaar oud.

UPDATE: Er zijn nog twee personen overleden waardoor het dodental op 4 komt te staan. Een dag na het ongeval overleden nog een 26-jarige man en een 30-jarige vrouw aan hun verwondingen in het ziekenhuis.

De Guardia Civil agent testte in eerste instantie positief op alcohol maar later bleek dat hij ook onder invloed van drugs had gereden. De agent werd dan ook meteen in de boeien geslagen en gearresteerd. De man was buiten diensttijd en veroorzaakte het ongeval doordat hij de controle over het stuur verloor en niet op tijd remde waarbij hij achterop een taxi reed waar de twee overleden vrouwen en een gewonde chauffeur in zaten. Door de knal werd deze taxi tegen een andere auto aangeduwd waarbij nog eens vier personen gewond raakten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Deze agent van de Guardia civil had al eerder problemen gehad!!
    Te lezen in elpais !!

  2. SCHANDALIG of het nu ne flik is of iemand anders, levenslang zou niet misstaan maar ja da zal wel nie zo zijn
    hoop dat ie niet getrouwd is en geen kinderen heeft en als dit wel zo zou zijn, heel jammer voor hen dan, zij zitten met heel veel problemen……

  3. SCHANDALIG of het nu ne flik is of iemand anders, levenslang zou niet misstaan maar ja da zal wel nie zo zijn

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken