skip to Main Content

Bankrover drinkt rustig een rum-cola in bar na zijn overval in Alicante

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

20 Minutos

ALICANTE – (Redactie) De politie heeft op een wel heel simpele en eenvoudige manier een bankovervaller weten aan te houden. Een 56 jarige man werd in de wijk Benalúa in Alicante gearresteerd nadat hij na de overval op een bank rustig een rum-cola was gaan drinken in de ernaast gelegen bar.

Aangezien de overval op dinsdag 28 december, Día de los Inocentes, een dag waar 1 april grappen worden uitgehaald, gebeurde meende de bareigenaar eerst dat het om een grap ging toen de overvaller een zak geld en een pistool op zijn bar legde. De overvaller bestelde snel een rum-cola en stelde de bareigenaar gerust dat het pistool nep was en gekocht was in een Chino. De politie kon de overvaller, die 800 euro had buitgemaakt bij de overval, nog arresteren voordat deze zijn glas leeg had. (20 Minutos)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend