Beste Spanjefan

Wij hebben gemerkt dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want onze website is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk.

Advertenties van onze sponsors zorgen ervoor dat we u dagelijks gratis het actuele Spanje nieuws in het Nederlands kunnen laten lezen. Het zoeken van het nieuws, het nalezen en daarna vertalen kost uiteraard veel tijd en om dat rendabel te maken maken we gebruik van advertenties die door Google worden aangeboden.

Als kleine tegenprestatie voor ons harde dagelijkse werk verzoeken wij dat u de adblocker uitzet op onze website om ons te steunen.

Het aanbieden van deze advertenties is de enige manier om SpanjeVandaag gratis te houden voor alle lezers en aangezien we absoluut willen voorkomen dat er betaald dient te worden voor SpanjeVandaag plaatsen we niet meer dan 4 advertenties. Overigens plaatsen we nooit pop-op advertenties en/of video’s die meteen afspelen of advertenties die het hele scherm vullen.

Om verder te gaan dient u een uitzondering te maken voor SpanjeVandaag.

Bedankt voor uw medewerking.