skip to Main Content
Worden Bratt Pitt en Angelina Jolie binnenkort nieuwe inwoners van Alicante?

Worden Bratt Pitt en Angelina Jolie binnenkort nieuwe inwoners van Alicante?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

brangelina1ALICANTE – Volgens de lokale pers lijkt het erop dat Bratt Pitt en Angelina Jolie samen met hun zes kinderen vaak te zien zullen zijn in de provincie Alicante in de toekomst. Het sterren echtpaar heeft ogenschijnlijk haar ogen laten vallen op een huis in de Los Montesinos buurt, in de Vega Baja.

Na een jarenlange zoektocht naar een woning in Spanje om het aantal huizen in onder andere Los Angeles, Frankrijk en New Orleans te vergroten, lijkt het erop dat het acteursechtpaar een geschikte woning heeft gevonden in de Vega Baja regio in de provincie Alicante. Daar waar ze eerste zochten in het meer prestigieuze Marbella, lijkt de keuze voor Alicante waarschijnlijk beter vanwege de rust voor het echtpaar en hun zes kinderen.

Volgens de lokale pers is het echtpaar geïnteresseerd geraakt door voetballer David Beckham die hen op Alicante attendeerde. Bratt Pitt is een goede vriend van Beckham en de kans is dat de ex-voetballer alles bepalend is geweest. Toch ook weer opvallend want Beckham zelf heeft in dit deel van Spanje zelf geen woning.

Het is ook mogelijk dat een andere goede vriend van Brat Pitt, George Clooney, de autonome deelstaat Valencia heeft aangekaart vanwege het feit dat de acteur daar was voor opnames voor de film Tomorrowland die nu in de bioscoop draait en heeft gezegd verliefd te zijn geworden op dit deel van Spanje. Clooney heeft echter een woning in Marbella en misschien wilde hij Bratt Pitt niet als buurman (Clooney maakt graag grapjes over en met Pitt schijnbaar)

Hoe dan ook, wellicht kunnen de inwoners van Los Montesinos binnenkort samen met Pritt en Jolie (ook bekend onder de naam Brangelina) een biertje drinken in de lokale bar. Het zullen zeker niet de lelijkste buren zijn – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken