skip to Main Content

Duitse vrouw verdwijnt spoorloos tijdens wandeling in Puerto de Sóller

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MALLORCA – (Redactie) Op et eiland Mallorca, in de badplaats Puerto de Sóller, is een 48 jarige Duitse vrouw spoorloos verdwenen toen zij met twee vriendinnen een wandeling maakte in de haven van de kustplaats. Volgens de getuigenissen van de twee vriendinnen waren ze met zijn drieën rustig aan het wandelen in de zone genaamd Roca Plana toen de twee vriendinnen erachter kwamen dat hun vriendin weg was.

De mysterieuze verdwijning gebeurde dinsdagochtend rond 10 uur maar rond 11 uur werd er aangifte gedaan bij de politie die meteen op onderzoek uitging maar tot nu toe de 48 jarige Duitse vrouw nog niet gevonden heeft. Een van de mogelijkheden is dat de vrouw, die erg dun schijnt te zijn, van de rotsen is afgegleden zonder dat de beide vriendinnen er erg in hadden. Het onderzoek loopt nog.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend