skip to Main Content
Doe mee met Croquemon Gou als alternatief voor Pokémon Go en met kroketten in de hoofdrol

Doe mee met Croquemon Gou als alternatief voor Pokémon Go en met kroketten in de hoofdrol

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

kroketten1aCÁDIZ – Als je geen zin (meer) hebt in die mobiele app en spel rage Pokémon Go en in de omgeving van Cádiz woont dan kun je mee doen met Croquemon Gou. Tijdens dit spel is het de bedoeling om in de tapasbars in Cádiz kroketten te bestellen, te fotograferen en te eten. De leukste en/of mooiste foto’s zullen na 12 augustus gekozen worden. We hebben het hier dan wel over de Spaanse kroketten en niet de Nederlandse of Belgische varianten.

Croquemon Go is een idee van het Colegio Oficial de Tapatólogos oftewel het college van tapasexperts waarbij men als uitgang nam de jacht naar de beste kroketten van de provincie Cádiz. De bedoeling van het spel is om het populaire Pokémon Go te vergeten en aan de maag te denken door de typische ham, kaas, vis of andere kroketten te bestellen in de tapasbars van de provincie Cádiz.

Men dient om deel te nemen een of meerdere kroketten te bestellen en deze daarna of in het geheel of met al een hap eruit door te sturen naar deze website of te plaatsen op de sociale media netwerken zoals Facebook, Google+, Twitter of Instagram met de hashtag #CroquemonGou en dat te delen met de organisatie.

De mooiste en leukste foto’s zullen meedingen naar een van de drie kookboeken over de keuken van Cádiz. Op deze website staan al enkele foto’s van deelnemers zodat ook jij weet hoe je een foto van de kroket moet maken. Men kan nog deelnemen tot 12 augustus aanstaande waarna de winnaars bekend worden gemaakt – (Remco Stoffer)

kroketten2

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken